Tips en venn om denne artikkelen
Viser en utskriftsvennlig versjon av denne artikkelen
Endelig er vi på nett!

Det har gått flere måneder siden vi på Frambu-oppholdet bestemte oss for å lage ei nettside. Vi kan derfor slå fast at nettsida fikk en trang fødsel, men etter forholdene ser det lovende ut for framtida! Det ligger mye arbeid bak ei nettside, noe undertegnede kan skrive under på. Heldigvis har Håkon i Laboremus (firmaet som drifter CP-foreningens nettsider) vært svært overbærende med mas og spørsmål pr mail og telefon.

Det er en litt halvferdig utgave av nettsida som blir lagt ut i første omgang. Nye biter av puslespillet vil falle på plass etter hvert. For å få det hele komplett, håper jeg på respons fra dere i form av nye bilder til bildesamlinga vår, hjelp til å lage en god og informativ database om hjelpemidler og mye aktivitet på forumet vårt.

Martin – pappa’n til Sanne – har laget mye av layouten. Den ble virkelig bra, og en stor takk er herved oversendt! Per Gunnar vil få hovedansvaret for å legge ut alt stoffet vi får inn til sidene. Det beste er at dere sender det dere vil legge ut på nettsidene våre direkte til ham. Gjesteboka blir vi nødt til å vente på ei stund fortsatt, men forslag til nye elementer, ris og ros kan dere sende oss på e-post.

Håper nettsida kan bidra til å skape noe positivt!

Arvid