Tips en venn om denne artikkelen
Viser en utskriftsvennlig versjon av denne artikkelen
Ny dato for brukerkurs for MLD-familier, 19. - 22. april

Opprinnelig skulle familiene med MLD-barn delta på kurset med tittelen "Når veien er målet" som avholdes på Frambu 24. -28. april. På grunn av stor pågang ble ikke gruppa MLD tilbudt kurs denne uka. I stedet skulle Frambu jobbe for å få til et eget kursopphold for MLD-familiene.

Torill Øverby Kvan bekrefter på diskusjonsforumet vårt at det faktisk blir kurs for MLD-gruppa i perioden 19. - 22. april. Foreløpig vet vi ingen ting om kursinnhold, men i følge Torill vil alle påmeldte få tilsendt brev om kort tid. Vi vil også komme med en oppdatering på nettsida når vi vet mer.

frambu.jpg
Vi møtes vel på Frambu til våren?

Vi kan ganske sikkert påvirke kursinnholdet selv, og vi oppfordrer alle til å utveksle ideer/forslag til temaer på forumet vårt. Alle ønsker kan videreformidles til Frambu før kursstart av Per-Gunnar eller Arvid.

I starten av uka vil det bli arrangert et todagers fagkurs den 18. -19. april. Dette vil bli ei nettverkssamling om MLD hvor målgruppa er de som jobber i nettverket rundt barna våre. Hovedtema for kurset vil bli erfaringsutveksling og nettverksbygging i forhold til MLD, med vekt på hverdagens små og store utfordringer. En kort oversikt over programmet er lagt ut på nettsidene til Frambu.Torill Øverby Kvan og Vivi Bergsager Eriksen er faglig ansvarlig for kurset. Søknadsfristen er satt til 20.03.06. Her finner du en kort oversikt over kursprogrammet og påmeldingsskjema.