Tips en venn om denne artikkelen
Viser en utskriftsvennlig versjon av denne artikkelen
Trondsletten - høsten 2005

Også denne høsten var det tid for det årlige MLD-treffet på Trondsletten. Nora, Henry, Marius og Lotte var representert med familier.

Onsdag kveld ble vi invitert til Nora og hennes familie på middag, fotballkamp og sosialt samvær. Torsdag var det fagdag for fagpersoner, hvor blant annet temaet epilepsi ble tatt opp. Søsknene fikk anledning til å oppleve noen av barneaktivitetene som Trondheim har å by på. På ettermiddagen ble det anledning til en rusletur og litt frisk luft i Trondheim sentrum. Fredagen startet med bading i bassenget på huset, der badenymfene storkoste seg. De turglade tok seg en tur i botanisk hage på Lade, der de etterpå dro på sykebesøk til Joakim. I mellomtiden hadde ”barnevaktene” fått besøk av Lottes mormor og morfar.

Fredagskvelden ble det tid til sosialt samvær med god mat og drikke. Det skulle vise seg å bli en morsom kveld der både dialekter og dårlig hørsel spilte oss et puss. Neste gang vil det bli bestilt tolk. Det var en hyggelig samling som ble avsluttet med lunsj i Tyholttårnet.

Av Kristin H.

September-oktober 2005 010.jpg
Henry og Lotte har funnet tonen?
September-oktober 2005 011.jpg
Nora ser ut til å trives bra!

September-oktober 2005 021.jpg
Utsikten fra Tyholttårnet over trøndernes hovedstad er
upåklagelig...
September-oktober 2005 020.jpg
…men Nora, Marius, Lotte og Henry er mest opptatt av
fotografen!