Tips en venn om denne artikkelen
Viser en utskriftsvennlig versjon av denne artikkelen
Ettårsjubileum for nettsida

Det gikk ganske trått i starten, men etter mye arbeid og forberedelser ble omsider nettsida for MLD lagt ut 14. november i 2005. Høye besøkstall og mye aktivitet på forumet tyder på at nettsida vår har kommet for å bli.

websider.gif  Treffloggen viser at vi i løpet av få dager passerer hele 15 000 treff på startsida på MLD-Norge i løpet av det første året nettsida har eksistert. Dette må jo sies å være over all forventning! I snitt gir dette et besøkstall på rundt 40 pr dag. Under menypunktene våre er det forumet og gjesteboka som har flest treff, deretter kommer Sykdommen Metakromatisk Leukodystrofi og Barna våre som en god nummer tre og fire.
 Første utgave av nettsida  

På forumet har det vært aktivitet nesten hver eneste dag, og vi har allerede passert 150 forskjellige innlegg med tilhørende svar og kommentarer. Det er tydelig at forumet har vært et nyttig møtested for de fleste av oss. Her har det vært oppdateringer fra sykehusopphold, råd om medisiner og hjelpemidler, ferieturer, helgehilsninger og mye, mye mer. Vi får håpe at alle fortsetter å holde kontakten på forumet også i framtida.

I gjesteboka har det til nå kommet 87 hilsninger/kommentarer til både store og små. Dette er noe vi alle setter stor pris på! Vi ser fram til å lese flere mange nye hilsninger i gjesteboka i årene som kommer.

Etter at nettsidene ble publisert i fjor, har det ikke kommet til noen nye emner/temaer under hovedmenyen. Vi setter stor pris på å få forslag til nye emner, og oppfordringen er herved gitt! Tips om nyhetssaker, nyttige linker, hjelpemidler, nye bilder av barna osv mottas også med stor takk.