Tips en venn om denne artikkelen
Viser en utskriftsvennlig versjon av denne artikkelen
Frambu-kurs 11. - 15. mai

Frambu holder i uke 20 kurs for barn med fremadskridende sykdom, deres familier og hjelpeapparatet rundt. Søknadsfristen til kurset er satt til 5. mars - med andre ord er tiden knapp! Vi håper MLD-familiene blir sterkt representert på dette kurset.

Kurset i uke 12 for familier med leukodystrofier ble avlyst pga for få påmeldte. Mulig kom dette kurset for tidlig i forhold til forrige kurs for "våre" familier? Det er mange inntrykk og opplevelser som skal sige inn og bearbeides etter ei uke på Frambu. Vi håper at midten av mai likevel er et greit tidspunkt å kunne møtes på.

Toril har lovt jobbe hardt for at også familier som har mistet barna sine skal kunne få bli med denne gangen. Vi håper derfor at både gamle og nye familier kan få muligheten til å treffes i mai. I tillegg vil personene rundt barna i det daglige, støtteapparatet, kunne møtes og utveksle erfaringer.

Det endelige kursprogrammet er ikke klart, og jeg antar det er muligheter for å komme med ønsker til tema/saker man ønsker å ta opp på kurset. Frambu har lagt ut følgende info om kurset på sine nettsider.

  MLD Norge/frambu.jpg  Da møtes vi på Frambu 11. - 15. mai?